Facebook Pixel

Αθλητικα

Αλλάζει Έμβλημα Ο Ποδοσφαιρικός ΓΣ Hλιούπολης; – Η Ψηφοφορία Στο Facebook

Mια ψηφοφορία-γρίφος στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλάζει Έμβλημα Ο Ποδοσφαιρικός ΓΣ Hλιούπολης; – Η Ψηφοφορία Στο Facebook

Σαρωτικές φαίνεται πως είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣΗ, καθώς μετά την αναδιάρθρωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προετοιμάζονται αλλαγές και σε επίπεδο εικόνας.

Χθες, στην επίσημη σελίδα του ΓΣ Ηλιούπολης στο Facebook, δημοσιεύθηκε μια ψηφοφορία η οποία καλούσε τους φίλους της ομάδας να διαλέξουν μεταξύ του ιστορικού λογοτύπου του συλλόγου και μιας νέας, πιο μοντέρνας εκδοχής του. Το νέο σήμα φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη με διαφορά 10% μέχρι στιγμής (585 ψήφοι), ωστόσο υπάρχουν και σχόλια που κατακρίνουν την κίνηση να αλλάξει το ιστορικό σήμα της ομάδας.

Η νέα διοίκηση της ομάδας ανέλαβε καθήκοντα το 2018 και έχει προβεί σε τεράστιες αλλαγές στο αγωνιστικό και διοικητικό τμήμα του συλλόγου, γεγονός που απεικονίζεται στο γήπεδο, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά και την Ηλιούπολη να αξιώνει -μετά από χρόνια- την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αλλάζει Έμβλημα Ο Ποδοσφαιρικός ΓΣ Hλιούπολης; – Η Ψηφοφορία Στο Facebook
  1. Ο/Η Δημήτρης Μανιάτης λέει:

    Καιρός ήταν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ