Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Απολογείται Σήμερα Ο Προπονητής Από Την Ηλιούπολη Που Κατηγορείται Για Τον Βιασμό Αθλητριών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Απολογείται Σήμερα Ο Προπονητής Από Την Ηλιούπολη Που Κατηγορείται Για Τον Βιασμό Αθλητριών

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σε λίγη ώρα ο Ηλιουπολίτης προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών του κατά το διάστημα 2009-2020.

Ο κατηγορούμενος, που είχε λάβει δύο φορές προθεσμία για να απολογηθεί, αντιμετωπίζει κατηγορίες  προμήθειαw και κατοχήw ναρκωτικών, βιασμού κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο συνελλήφθη μετά από έρευνα μηνών της ΕΛ.ΑΣ και έπειτα από καταγγελίες παλιών μαθητριών του, ενώ οι αρχές εξετάζουν ήδη λαπτοπ, σκληρούς δίσκους και κινητά που βρήκαν κατά την έρευνα που διεξήγαγαν στο σπίτι του συλληφθέντος.

Πως Αποκαλύφθηκε Η Δράση Του

Τα 5 θύματα που προχώρησαν στις καταγγελίες, μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν ότι η δράση του προπονητή ήταν εκτενής. Πριν λίγους μήνες, μια εκ των θυμάτων, που σήμερα είναι πλέον ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της τον βιασμό σε βάρος της, ανακαλύπτοντας πως το ίδιο είχε συμβεί και στην φίλη του. Οι δύο γυναίκες έψαξαν την «άκρη του νήματος», βρίσκοντας και άλλες κοπέλες που είχαν υποστεί παρόμοια περιστατικά και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία, η οποία ερευνούσε την υπόθεση μεθοδικά και μυστικά εδώ και μήνες.

Αντιδράσεις Από Την Τοπική Κοινωνία

Οι καταγγελίες έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης, καθώς ο 44χρονος είχε πάνω από 150 μαθητές στη σχολή του επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, με αρκετούς γονείς να εκφράζουν την ανησυχία τους. Παρατάξεις, φορείς και συλλογικότητες έχουν ήδη τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους, ενώ έχουν γραφτεί και συνθήματα οργής έξω από τη σχολή Τάε Κβο Ντο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ