Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χωρίς Απορριματοφόρα Και Δημοτική Συγκοινωνία Έως Την Πέμπτη Η Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χωρίς Απορριματοφόρα Και Δημοτική Συγκοινωνία Έως Την Πέμπτη Η Ηλιούπολη

Προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών έχει προκαλέσει η τριήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Από σήμερα Τρίτη 22/10 έως και την Πέμπτη 24/10 δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμάτων από τους κάδους σε όλη την Ηλιούπολη λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του Δήμου στην απεργία. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας καθώς επίσης και το ειδικό φοιτητικό δρομολόγιο που εξυπηρετεί φοιτητές του Δήμου, μεταφέροντας τους καθημερινά στην Πανεπιστημιούπολη.

Τέλος, οι κινητοποίησεις φαίνεται πως επηρρεάζουν και τη διοίκηση, καθώς το δημοτικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 24/10 μεταφέρθηκε για τις 29/10. Στις 24/10 θα υπάρξει μοναχά μια σύντομη έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα άμεσης σημασίας για τη λειτουργία των οργάνων του Δήμου.

Κοντεινερ Για Τα Απορρίματα Σε Κεντρικά Σημεία Της Πόλης

Για την αποφυγή συγκέντρωσης μεγάλου όγκου σκουπιδιών στις γειτονιές, ο Δήμος Ηλιούπολης τοποθέτησε κοντέινερ σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου οι πολίτες θα μπορούν να πετάνε τα σκουπίδια τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου «Η Υπηρεσία μας τοποθέτησε προσωρινά μέχρι την Παρασκευή, σε κατάλληλα σημεία της πόλης ανοιχτά κοντέινερ, για απόθεση απορριμμάτων από τους Δημότες. Συγκεκριμένα τρία ανοιχτά κοντέινερ στο οικόπεδο της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ), άλλα δύο στο τέρμα της Πατριάρχου Γρηγορίου και επίσης δύο στο οικόπεδο επί της Εθνάρχου Μακαρίου και Ζολώτα».

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ