Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τοπικό Δημοψήφισμα Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Ζητά Ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Mια πρόταση που θα συζητηθεί έντονα στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τοπικό Δημοψήφισμα Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Ζητά Ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής.

Με ανάρτησή του, ζητά από τον δημοτική αρχή τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος, όπως προβλέπεται από τον νόμο “Κλεισθένη”, προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν εάν θέλουν την ανάληψη της καθαριότητας του Δήμου από ιδιώτη ή τη διατήρηση του σημερινού καθεστώτος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Αραμπατζής «στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νόμου σύμφωνα παρέχεται η δυνατότητα σύναψης δημοσίων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου των δήμων», ενώ προσθέτει πως «προβλέπεται ότι η σχετική απόφαση μπορεί να ληφθεί με απλή πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο[…] και δεν απαιτείται αιτιολογική έκθεση από την πλευρά της δημοτικής αρχής»

Η ανακοίνωση κλείνει με την φράση «Η δημοτική αρχή θα πρέπει να εμπιστευθεί τη δύναμη των πολιτών και να ζητήσει μέσω δημοψηφίσματος τη γνώμη τους».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γαβριήλ Αραμπατζή:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τοπικό Δημοψήφισμα Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη Ζητά Ο Γαβριήλ Αραμπατζής
  1. Ο/Η Ιωάννα Αλεξανδρη λέει:

    Λυπάμαι αλλά η κατάσταση είναι χειρότερη από την προηγούμενη δημοτική αρχή.Η Πατριάρχου Γρηγορίου είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από το γεφυράκι και πάνω,η Πλατεία Ανεξαρτησίας δε το συζητάμε οι κάδοι στην Πλαταιών δεν έχουν πλήθει πότε…..έχω τηλεφωνήσει για κλαδιά εδώ και 15 μέρες τα έχω στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς γιατί δεν έχουμε πεζοδρόμιο και ακόμα εδώ είναι μάλλον πρέπει να ενημερώσουμε κάποιο κανάλι για να δούμε αποτέλεσμα.Περιμενω απάντηση τηλεφωνική για να δω ποιος θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα 6951305805

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ