Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιπλημμυρικές Εργασίες Στην Ηλιούπολη Από Τον ΣΠΑΥ

Απομακρύνθηκαν φερτά υλικά.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιπλημμυρικές Εργασίες Στην Ηλιούπολη Από Τον ΣΠΑΥ

Αντιπλημμυρικές εργασίες πραγματοποίησε στην περιοχή της Ηλιούπολης συνεργείο του Συνδέσμου Προστασίας Και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 12/10, κλιμάκιο του ΣΠΑΥ πραγματοποίησε εργασίες  απομάκρυνσης φερτών υλικών που είχαν συγκεντρωθεί σε φράγμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Το εν λόγω φράγμα ήταν καλυμμένο απο χώματα και πολλά φερτά και ο καθαρισμός του ήταν επιβεβλημένος ώστε να θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η πόλη. Στο σημείο, μαζί με το επιτελείο του ΣΠΑΥ, βρέθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργιος Χατζηδάκης, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των εργασιών καθαρισμού του φράγματος.

Τέλος, το κλιμάκιο του ΣΠΑΥ επισκέφθηκε και τα υπόλοιπα φράγματα της ευρύτερης περιοχής, τα οποία ελέγχθηκαν και καταγράφηκαν πιθανές ανάγκες νέων παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ