Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Ελπίζουμε Ο Διοίκηση Να Συνεχίσει Να Υλοποιεί Δικά Μας Έργα Στην Πόλη»

Aνακοίνωση από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Ελπίζουμε Ο Διοίκηση Να Συνεχίσει Να Υλοποιεί Δικά Μας Έργα Στην Πόλη»

Το γάντι σήκωσε την δημοτική αρχή η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Attica TV.

Στην τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Γιώργος Χατζηδάκης, μιλώντας για το έργο της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο Ηλιούπολης-Βύρωνα καθώς και στις αναπλάσεις παιδικών χαρών, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», η οποία ανάρτησε έγγραφα που αποδεικνύουν πως τα συγκεκριμένα έργα έιχαν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

«Ολοκληρώθηκε ένα από τα έργα που είχαν μελετηθεί και προγραμματιστεί επί θητείας της παράταξής μας (παιδική χαρά στην Κιθαιρώνος). Ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί και ο Βρεφονηπιακός σταθμός στην Αριστογείτονος και να ξεκινήσει το αντιπλημμυρικό Βύρωνα Ηλιούπολης», αναφέρει η ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ