Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιπαράθεση Σε Υψηλούς Τόνους Μεταξύ Αραμπατζή-Βιδάλη Στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Αντιπαράθεση Σε Υψηλούς Τόνους Μεταξύ Αραμπατζή-Βιδάλη Στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανέβηκαν τα τόνοι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15/12 καθώς o επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», αποχώρησε ενοχλημένος και κατηγορώντας τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για άνιση αντιμετώπιση.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του προέδρου κ. Παναγιώτη Βιδάλη να δώσει τον λόγο στον κ. Αραμπατζή στο θέμα της δημόσιας περιουσίας, ενώ οι υπόλοιποι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων είχαν την ευκαιρία για μια ολιγόλεπτη τοποθέτηση.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το προεδρείο της σημερινής διοίκησης του δήμου κάνει διαχωρισμό μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων» επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης. Από την πλευρά του ο κ. Βιδάλης εγκάλεσε τον κ. Αραμπατζή για το γεγονός πως «προσέβαλε το προεδρείο», καθώς αναφέρθηκε με απαξιωτικό τόνο και λέγοντας δημόσια προς τον πρόεδρο «να ζητήσει την άδεια από τον Δήμαρχο για να επιτρέψει να μιλήσει η αντιπολίτευση»

«Η παράταξη “Η Πόλη που Θέλω” θα παραμείνει σταθερή σε όλα τα επίπεδα τιμώντας το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης που οφείλει να κάνει έλεγχο στη διοίκηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ