Facebook Pixel

Επικαιροτητα

8 Νέοι Βατήρες Διεθνών Προδιαγραφών Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

8 Νέοι Βατήρες Διεθνών Προδιαγραφών Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Της Ηλιούπολης

Οχτώ καινούργιοι βατήρες διεθνών προδιαγραφών έρχονται να αντικαταστήσουν τους παλιούς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης από το Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης ”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί και με με νέους αναβατήρες που θα έχουν διεθνείς προδιαγραφές. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης ”.

Μάλιστα πρόκειται για μία δέσμευση του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ που είχε δοθεί στους πολίτες και τους αθλητές του δήμου μας παλαιότερα και που σήμερα υλοποιείται. Οι βατήρες βοηθούν στις προπονήσεις των αθλητών κατά τις εκκινήσεις τους στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα του κολυμβητηρίου.

Τέλος σημειώνεται πώς με την συγκεκριμένη αλλαγή που έγινε δίνεται η δυνατότητα στον Δήμο Ηλιούπολης να φιλοξενήσει κολυμβητικούς αγώνες εντός των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.

βατηρες2 8 Νέοι Βατήρες Διεθνών Προδιαγραφών Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ