Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τα Αποτελέσματα Της Δημοσκόπησης Της GPO Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Αποτελέσματα Της Δημοσκόπησης Της GPO Στην Ηλιούπολη

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοκοπικής έρευνας που διεξήχθη στην Ηλιούπολη δημοσιεύσει σε αποκλειστικότητα η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» του Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 17/12.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με μικτή μέθοδο τηλεφωνικών συνεντεύξεων και δομημένου ψηφιακού ερωτηματολογίου σε 600 άτομα-δημότες του Δήμου Ηλιούπολης και τα αποτελέσματα της παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι ερωτήσεις αφορούν τόσο τα προβλήματα της πόλης, αλλά και την αξιολόγηση των αντιδημάρχων και της διοίκησης σε μια σειρά από τομείς.

Τι Πιστεύουν Οι Ηλιουπολίτες Για Τη Διοίκηση Του Δήμου

Οριακά θετικό πρόσημο έχει η «ζυγαριά» για τη διοίκηση, με το 53,6% των ερωτηθέντων να απαντά πως κρίνει «Θετικά & Μάλλον θετικά» το έργο της διοίκησης Χατζηδάκη τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας της. Ωστόσο, παρά παρά το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται, οι ερωτώμενοι στην πλειονότητα τους (54,1%) θεωρούν πως «δύο χρόνια μετά τις εκλογές τα πράγματα στον δήμο είναι τα ίδια». Στην ίδια ερώτηση το 24,5% απαντάει πως τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με το 2019, ενώ το 19,6% απαντά πως τα πράγματα είναι «χειρότερα» σε σχέση με τις εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ