Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιδράσεις Από Τις Δημοτικές Παρατάξεις Στην Ηλιούπολη Για Τα Επεισόδια Στον Προφήτη Ηλία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιδράσεις Από Τις Δημοτικές Παρατάξεις Στην Ηλιούπολη Για Τα Επεισόδια Στον Προφήτη Ηλία

Έντονη κινητικότητα σε πολιτικό επίπεδο υπήρξε από τις δημοτικές παρατάξεις στην Ηλιούπολη, μετά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον προφήτη Ηλία.

Οι δημοτικές παρατάξεις του Γαβριήλ Αραμπατζή και του Χρήστου Κοκοτίνη εξέδωσαν ανακοινώσεις, που μπορεί να διαφέρουν ως προς το περιεχόμενο, ωστόσο έχουν κοινή συνισταμένη την τήρηση της νομιμότητας στην πολύκροτη υπόθεση που έχει απασχολήσει την πόλη το τελευταίο διάστημα.

ΗΛΙΟΥ-Πόλις: «Δεν Φοβόμαστε Τους Τραμπουκισμούς»

Σαφές μήνυμα πως δεν θα υποκύψει σε “τραμπουκισμούς” έστειλε με την ανακοίνωση της η παράταξη “ΗΛΙΟΥ-Πόλις”, ενώ τόνισε την ανάγκη όλες οι παρατάξεις της πόλης να τοποθετηθούν για την υπόθεση, καλώντας τες «να ξεκαθαρίσουν αν συντάσσονται με τη νομιμότητα και τη διατήρηση του παραδοσιακού ξωκλησιού στον Προφήτη Ηλία ή αν συντάσσονται με την παρανομία και τις μπίζνες».

Η ανακοίνωση κάνει λόγο επίσης για τα όσα είπε ο ιερέας του ναού κατά του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης Χρήστου Κοκοτίνη, κάνοντας λόγο για «προκλητική συμπεριφορά».

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Να Τηρηθεί Η Νομιμότητα»

«Σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τις οικοδομικές εργασίες του Προφήτη Ηλία, επ’ ουδενί δεν πρέπει να αποτελέσει αφορμή διχασμού της τοπικής κοινωνίας αλλά και δεν πρέπει να αποτελέσει πεδίο ιδεολογικών, κομματικών και παραταξιακών αντιπαραθέσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” και καταλήγει: «Πρέπει να αποφευχθούν οι κάθε είδους βίαιες αντιδράσεις, οι παρορμητισμοί και οι δηλώσεις που δεν επιτρέπουν την ομαλή διαδικασία επιβολής των νόμιμα προβλεπόμενων. Κοινή επιδίωξη όλων μας, θα πρέπει να είναι η εφαρμογή της νομιμότητας, δια μέσω των αρμοδίων φορέων και των οργάνων δικαιοσύνης. Η αυτόκλητη απόδοση ευθυνών δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αντιδράσεις Από Τις Δημοτικές Παρατάξεις Στην Ηλιούπολη Για Τα Επεισόδια Στον Προφήτη Ηλία
  1. Ο/Η Τότσικας Πανος λέει:

    Διαφωνώ με την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Αραμπατζήπου που δεν καταγγέλει ευθαρσώς την συμπεριφορά και την συθαιρεσία του Στυλιανου Καρπαθίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ