Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προϋπολογισμός Δήμου Ηλιούπολης: Διπλασιάζεται Η Επιχορήγηση Στις Εκκλησίες

Στοιχεία από το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προϋπολογισμός Δήμου Ηλιούπολης: Διπλασιάζεται Η Επιχορήγηση Στις Εκκλησίες

Κατά 50% αυξάνεται η δημοτική εισφορά στις εκκλησίες, σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2020 στην Ηλιούπολη.

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που βρίσκεται στη διάθεση του ilioupolinews.gr προβλέπει αύξηση κατά 50% στις προαιρετικές εισφορές του Δήμου προς τις εκκλησίες. Σύμφωνα με την αιτιολογία, τα χρήματα αυτά προορίζονται για τη διεξαγωγή συσσιτίων.

Σύμφωνα με τα αναρτημένα έγγραφα στη Διαύγεια, στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους, το συνολικό ποσό της επιχορήγησης προς τους ναούς ανερχόταν συνολικά σε 25.000 ευρώ , ενώ στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2020 το ποσό ανέρχεται στις 56.000 ευρώ. Σημειώνεται πως παρά την πρόβλεψη του περσινού προϋπολογισμού, τελικά δεν δόθηκαν καθόλου κονδύλια προς τις ενορίες, με τα 25.000 ευρώ να μένουν στα ταμεία του Δήμου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αύξηση στην εν λόγω δαπάνη, τα χρήματα στον φετινό προϋπολογισμό κατανέμονται ισότιμα στους ιερούς ναούς, σε αντίθεση με την περυσινή χρονιά.

Προϋπολογισμός Δήμου Ηλιούπολης 2019 – Αποδεικτικά Στοιχεία

001 Προϋπολογισμός Δήμου Ηλιούπολης: Διπλασιάζεται Η Επιχορήγηση Στις Εκκλησίες

002 Προϋπολογισμός Δήμου Ηλιούπολης: Διπλασιάζεται Η Επιχορήγηση Στις Εκκλησίες

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ