Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αλλαγές Στις Αντιδημαρχίες Οικονομικών & Διοίκησης Στην Ηλιούπολη

Νέος αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Κόκλας – Αναλαμβάνει τα οικονομικά ο Αποστόλης Στασινόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλαγές Στις Αντιδημαρχίες Οικονομικών & Διοίκησης Στην Ηλιούπολη

Νέα πρόσωπα στελεχώνουν τις αντιδημαρχίες οικονομικών και διοίκησης στην Ηλιούπολη, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στη διαύγεια.

Σύμφωνα με το έγγραφο νέος αντιδήμαρχος οικονομικών στη θέση του Παναγιώτη Βιδάλη αναλαμβάνει ο Αποστόλης Στασινόπουλος, ενώ την θέση του άμισθου αντιδημάρχου διοίκησης και δημοτικής αστυνομίας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κόκλας, που πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου. Πρόκειται για απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr, το οποίο πριν λίγες ημέρες είχε γράψει πως θα υπάρξουν αλλαγές στο διοικητικό σχήμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή.

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανακοινώθηκε πως ο Παναγιώτης Βιδάλης μετακινείται από την αντιδημαρχία οικονομικών στο «τιμόνι» του ΚΑΦΑΔΗΛ, ενώ ο κ. Στασινόπουλος ανέλαβε την προεδρία της οικονομικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ