Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Αλλαγές Σε Θέσεις Ευθύνης Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Αλλαγές Σε Θέσεις Ευθύνης Στον Δήμο Ηλιούπολης

Αλλαγές σε θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου φαίνεται πως ετοιμάζει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, μετά και τις πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων από παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr o Δήμαρχος φαίνεται πως θα αξιοποιήσει τον Παναγιώτη Κόκλα, ο οποίος στις 26/8 ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου. Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Κόκλας στην ανακοίνωση του ανέφερε πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου, γεγονός που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Τo ilioupolinews.gr επικοινώνησε με τον κ. Κόκλα, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόθεση του Δημάρχου να τον αξιοποιήσει και δήλωσε τη διαθεσιμότητα του «σε οποιαδήποτε θέση κρίνει καλύτερα ο Δήμαρχος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήλωσε επίσης πως «θα συνεχίσει να δουλεύει για το καλό της πόλης και των κατοίκων της».

Οι αλλαγές σε επίπεδο προσώπων και αρμοδιοτήτων παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως εάν κ. Κόκλας αξιοποιηθεί σε θέση αντιδήμαρχου, τότε σίγουρα θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει, δεδομένου πως ο Δήμος Ηλιούπολης διαθέτει τον μέγιστο αριθμό αντιδημάρχων (8). Σύμφωνα με πηγές του site μας, ο Δήμαρχος αμφιταλαντεύεται μεταξύ ελάχιστων και καίριων αλλαγών και ενός μαζικού «ρεκτιφιέ» στη διοίκηση του Δήμου με «καραμπόλες» σε επίπεδο προσώπων και θέσεων.

Επιχείρηση «Ανανέωση Αφηγήματος» Από Την Δημοτική Αρχή

Ο Γιώργος Χατζηδάκης, με τις επικείμενες αλλαγές που φαίνεται πως ετοιμάζει, προσπαθεί να πλασάρει το αφήγημα της πολιτικής συνεργασίας εντός του δημοτικού συμβουλίου, αξιοποιώντας έναν δημοτικό σύμβουλο προερχόμενο από την δεξιά. Η ανανέωση του αφηγήματος «ενώνουμε την πόλη» έρχεται και την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς τον Σεπτέμβριο συμπληρώνεται 1 χρόνος από την ανάληψη της διοίκησης, με τον Δήμαρχο να επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός οτι ο Δήμαρχος έχει αυξήσει τους δημοτικούς συμβούλους που επηρεάζει, φαίνεται πως έχει απέναντι του όλη την αντιπολίτευση, οι επικεφαλής της οποίας βρίσκονται πλέον σε ανοικτή επικοινωνία μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ