Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πυρά Ευσταθίου Κατά Χατζηδάκη Για «Aποστασίες» Και «Υπόγειες Διεργασίες»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πυρά Ευσταθίου Κατά Χατζηδάκη Για «Aποστασίες» Και «Υπόγειες Διεργασίες»

Σε ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα κινήθηκε η ανακοίνωση της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» με αφορμή την αποχώρηση του Παναγιώτη Κόκλα και την συνεργασία του με τη δημοτική αρχή.

Ο Τάσος Ευσταθίου στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για «εξωθεσμικό διεμβολισμό των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από δημοτική αρχή» τονίζοντας πως ποτέ ξανά στην ιστορία της πόλης δεν έχουν ιοθετηθεί παρόμοιες τακτικές από την διοίκηση του Δήμου.

«Η πόλη μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει επιχειρηθεί εξωθεσμικός διεμβολισμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από δημοτική αρχή. Μεταξύ των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου επικρατούσε πάντοτε αμοιβαίος σεβασμός» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:  «Δυστυχώς χθες είδαμε για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο του Δημάρχου, ο οποίος με υπόγειες διεργασίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι επιχείρησε να διασπάσει την παράταξη μας».

Η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» δεν διστάζει να κάνει λόγο για μηδενικό πολιτικό έρεισμα της δημοτικής αρχής στην πόλη ενώ φωτογραφίζει τον κ. Κόκλα ως «αποστάτη», σηκώνοντας σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεση. Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ευσταθίου ζητά από τον κ. Κόκλα να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ