Facebook Pixel

Δημοτικα

Ανοικτή Συνέλευση Από Τη Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανοικτή Συνέλευση Από Τη Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»

Σε ανοικτή γενική συνέλευση προσκαλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους Ηλιουπολίτες η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», λίγες εβδομάδες μετά την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της.

Η δημοτική κίνηση της αριστεράς, πραγματοποιεί την πρώτη της προεκλογική εκδήλωση με φόντο τις εκλογές του 2023, μετά από μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας που είχε προκληθεί από τις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες ανάδειξης νεου επικεφαλής. Μετά από μαραθώνιες διαδικασίες, νέος επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος αναδείχθηκε ο Θοδωρής Παπαδάτος, με τη δημοτική κίνηση να κάνει το πρώτο της «άνοιγμα» στην τοπική κοινωνία ενόψει του προεκλογικού έτους, στον απόηχο, ωστόσο, των μαζικών αποχωρήσεων από την παράταξη με μια επιστολή-κόλαφο που εξαπέλυε βολές κατά του νέου επικεφαλής.

Η Δημοτική Κίνηση καλεί τα μέλη και όλους τους φίλους της σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ