Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανεξαρτητοποιήθηκε Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Ο Τάσος Παναγιώταρης

Άλλη μια απώλεια μετρά τη παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, καθώς πριν λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέχρι πρότινος εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε Τεχνικά Θέματα Τάσος Παναγιώταρης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Ανεξαρτητοποιήθηκε Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Ο Τάσος Παναγιώταρης

Άλλη μια απώλεια μετρά τη παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, καθώς πριν λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέχρι πρότινος εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε Τεχνικά Θέματα Τάσος Παναγιώταρης. Είναι η 5η κατά σειρά ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου από την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Γιώργου Χατζηδάκη, Γιάννη Αντζινα, Καίτης Χωματά και Παναγιώτη Βιδάλη, ενώ ο Γιάννης Νικηφόρος έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την 25η Οκτωβρίου 2018, σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από μέλος της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ».

Σεβόμενος την βούληση των πολιτών της Ηλιούπολης, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να λειτουργώ για το καλό του Δήμου μας, όπως έκανα άλλωστε μέχρι σήμερα, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Παναγιώταρης
Πολιτικός Μηχανικός, Msc

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ