Facebook Pixel

Αθλητικα

Αναστέλλει Τη Λειτουργία Του Το Μπάσκετ Γυναικών Του Γ.Σ.Η – Βολές Προς Τον Δήμο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αναστέλλει Τη Λειτουργία Του Το Μπάσκετ Γυναικών Του Γ.Σ.Η – Βολές Προς Τον Δήμο

Την αναστολή της λειτουργίας του ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ Ηλιούπολης, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα.

Στην ανακοίνωση του, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ κάνει λόγο για μια εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση, η οποία δεν επιτρέπει στο τμήμα να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του και τη συμμετοχή του στην Α2 γυναικών. Η ομάδα επιρρίπτει ευθύνες και στη δημοτική αρχή, εγκαλώντας την εμμέσως για μηδαμινή βοήθεια στην προσπάθεια του συλλόγου. Πρόκειται για ένα τμήμα που πρόσφατα έχει φέρει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα στην πόλη, μέσω του τμήματος νεανίδων.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος, πριν λίγους μήνες είχε προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση 17.000 ευρώ για τη διεξαγωγή γυναικείου τουρνουά μπάσκετ με συμμετοχή ομάδων του εξωτερικού, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα τοπικά σωματεία. Για το περιστατικό είχε τοποθετηθεί και η παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», η οποία είχε καταδικάσει τη συγκεκριμένη πρακτική.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ