Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανεξάρτητοι: Διορία Μέχρι 11/12 Για Την Κατάθεση Του Φακέλου Των Κάδων Στις Αρχές

Μία αιχμηρή ανακοίνωση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηδάκης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Ανεξάρτητοι: Διορία Μέχρι 11/12 Για Την Κατάθεση Του Φακέλου Των Κάδων Στις Αρχές

Μία αιχμηρή ανακοίνωση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηδάκης, μαζί με τους 4 ακόμα ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που έχουν αποχωρήσει από την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, σχολίασαν με δεικτικό τρόπο την μη παραπομπή του επίμαχου φακέλου της προμήθειας κάδων και της προμήθειας λαμπτήρων LED στις αρμόδιες αρχές και ανακοίνωσαν πως θα περιμένουν την δημοτική αρχή να καταθέσει τα στοιχεία στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης έως και την Τρίτη 11/12, σεβόμενοι την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων:

Πάρα τη δημόσια δέσμευση της δημοτικής αρχής αλλά και τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αποσταλεί άμεσα στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και στον αρμόδιο εισαγγελέα ο φάκελος με τις βαρύτατες καταγγελίες για τους δυο διαγωνισμούς της “Προμήθειας κάδων απορριμμάτων” και της “Βελτίωσης – Αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού με χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόμηση ενέργειας” έχει παρέλθει πάνω από 1,5 μήνας και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αντιλαμβανόμαστε το άγχος της δημοτικής αρχής να μην εξεταστούν τα καταγγελλόμενα από τις αρμόδιες αρχές πριν από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου όμως η πολιτική συνέπεια, η διαφάνεια, η χρηστή διοίκηση επιβάλλουν την άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων. Σεβόμενοι λοιπόν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναμένουμε από την δημοτική αρχή να αποστείλει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης καθώς και στον αρμόδιο εισαγγελέα, τους σχετικούς φακέλους με τα στοιχεία και τις αποδείξεις έως την Τρίτη 11/12/2018.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γιώργος Χατζηδάκης, Καίτη Χωματά, Γιάννης Αντζινάς, Τάσος Παναγιώταρης και Παναγιώτης Βιδάλης.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Γιώργος Χατζηδάκης όσο και ο Γιάννης Αντζινάς ανεξαρτητοποιήθηκαν τον Οκτώβριο από την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, με τον πρώτο να κάνει λόγο για έκνομες ενέργειες της διοίκησης Βαλασόπουλου σε δύο διαγωνισμούς. Μετά από δύο επεισοδιακές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, η υπόθεση αποφασίσθηκε πως θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” εξέδωσε άμεση απάντηση στην ανακοίνωση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ