Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παραταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”: Άνθρακες Ο Θησαυρός Για Αποκαλύψεις

Αιχμηρή ανακοινωση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο απο πλευράς Γιώργο Χατζηδάκη εξέδωσε η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Παραταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”: Άνθρακες Ο Θησαυρός Για Αποκαλύψεις

Αιχμηρή ανακοινωση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο απο πλευράς Γιώργο Χατζηδάκη εξέδωσε η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος κάλεσε τον πρώην Αναπληρωτή Δημάρχου και πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για «έκνομες συμπεριφορές κάποιων λίγων μελών της Δημοτικής μας Αρχής» όπως δημόσια κατήγγειλε στην επιστολή που δημοσιοποίησε όταν του ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η παραίτησή του.

Πρώτος ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης στην εναρκτήρια τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο απαίτησε από τον κ. Χατζηδάκη να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για όσα καταγγέλλει και ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να μη μείνει καμία σκιά από τις συκοφαντίες του κ. Χατζηδάκη.

Παρ’ όλα αυτά, τα «στοιχεία» που παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Γιώργο Χατζηδάκη ήταν μια ΦΟΥΣΚΑ. Αποδείχτηκε περίτρανα πως ο στόχος ήταν να σκορπιστεί ΛΑΣΠΗ στον ανεμιστήρα κατά του Δημάρχου και των μελών της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» με μοναδικό σκοπό τη διάσπαση της παράταξής μας ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών.
Ο κ. Χατζηδάκης δεν αναφέρθηκε σε κανένα μέλος της Δημοτικής Αρχής ονομαστικά ούτε ανέφερε κάποια συγκεκριμένη έκνομη ενέργεια και περιορίστηκε σε μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα. Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος καθώς και τα νυν και πρώην μέλη της Δημοτικής Αρχής δηλώνουν πως θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές κατά του συκοφάντη Γιώργου Χατζηδάκη.


Διαβάστε Επίσης: Πλήρες ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν χθες στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ