Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aνακύκλωση Υλικών Για Να Πληρωθούν Ενοίκια Πρώην Αστέγων Από Την Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς από την Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aνακύκλωση Υλικών Για Να Πληρωθούν Ενοίκια Πρώην Αστέγων Από Την Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Σε ακόμα μία δράση φιλανθρωπίας προχώρησε η ενορία της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Η εκκλησία  παρέδωσε έναντι αντιτίμου 1620 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών σε ιδιωτική εταιρεία, με το αντίτιμο να προορίζεται για την πληρωμή ενοικίων πρώην αστέγων. Η εκκλησιαστική κοινότητα στο παρελθόν έχει στεγάσει άστεγους σε χώρους της ή σε ενοικιαζόμενους, αλλά και αυτή την περίοδο συνεχίζει την καταβολή του ενοικίου για δύο περιπτώσεις πρώην αστέγων.

106532332 2612551755625977 109581132991896048 n Aνακύκλωση Υλικών Για Να Πληρωθούν Ενοίκια Πρώην Αστέγων Από Την Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Παρά τη δυσκολία στη συγκέντρωση και την αποθήκευση των προς ανακύκλωση υλικών, η δράση θα συνεχιστεί και στο εξής. Μαγειρικά λίπη και έλαια, (400 ευρώ ο τόνος), ηλεκτρικές στήλες – μπαταρίες- (δωρεάν) λαμπτήρες (δωρεάν), αλουμίνια (200 ευρώ ο τόνος), πλαστικά πώματα (80 ευρώ ο τόνος) και φιάλες (40 ευρώ ο τόνος) είναι η διαρκής δράση της κοινότητας και η έκκληση προς τους ενορίτες, “να τα παραδίδετε στο ναό, για να γίνεται αυτό το έργο αγάπης”.

Η Αγία Μαρίνα συνεχίζει το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της, συνδράμοντας καταλυτικά στην εύρεση βοήθειας για όσους το έχουν ανάγκη.

IMG 2778 Aνακύκλωση Υλικών Για Να Πληρωθούν Ενοίκια Πρώην Αστέγων Από Την Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ