Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Κατά Πανταζόπουλου Για Τα Οικονομικά Του ΠΑΟΔΗΛ Από Τον Θανάση Αθανασίου

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος από τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Κατά Πανταζόπουλου Για Τα Οικονομικά Του ΠΑΟΔΗΛ Από Τον Θανάση Αθανασίου

Αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΔΗΛ εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου με αφορμή την παραχώρηση του Άλσους Δημήτρης Κιντής σε ιδιώτη έναντι μόλις 100 ευρώ/ημέρα εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Πανταζόπουλου, αναφέροντας πως ο οργανισμός «μισθώνει έναντι πινακίου φακής το θέατρο σε ιδιώτη».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Στην αρχή ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, ο κ. Πανταζόπουλος, περιέγραφε στους δημοτικούς συμβούλους με τα πιο μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του οργανισμού. Χαμηλά έσοδα, μεγάλα λειτουργικά κόστη και έλλειψη ελέγχου των εγκαταστάσεων συντελούσαν μία εικόνα αποσύνθεσης.

Λίγο καιρό αργότερα, ο ΠΑΟΔΗΛ ψήφισε το εξής εξωφρενικό: Παραχώρηση σε ιδιώτη ενός ολόκληρου, σύγχρονου θεάτρου, του Άλσους Δ. Κιντής για μόλις 100 ευρώ την ημέρα για διάστημα ενός μήνα (Ιούνιος – Ιούλιος 2020). Ήταν ένα θέμα το οποίο ο επικεφαλής της παράταξης μας, Γαβριήλ Αραμπατζής, είχε καταψηφίσει και αναδείξει δημοσιά.

Στις 2 Ιουλίου, ο Δήμος πραγματοποίησε άλλη μία οικονομική ενίσχυση ύψους 70.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές:

Πώς γίνεται ο κ. Πανταζόπουλος να μιλάει για οικονομική δυσπραγία όταν ο ίδιος εισηγείται την παραχώρηση τεράστιων δημοτικών υποδομών αντί πινακίου φακής, την ίδια ώρα που ζητά από τους δημότες να καλύψουν την «αιμορραγία» του ΠΑΟΔΗΛ από τις τσέπες τους;

Ελπίζω η απάντηση να μην δοθεί μόνο σε εμένα ως δημοτικός σύμβουλος και στην παράταξη «Η Πόλη που θέλω», αλλά κυρίως στους δημότες που απαιτούν χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και των νομικών προσώπων του».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ