Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Aρνητική Είδηση Στον Αlpha Οι Κακοτεχνίες Σε Δρόμο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aρνητική Είδηση Στον Αlpha Οι Κακοτεχνίες Σε Δρόμο Της Ηλιούπολης

Αρνητική προβολή για την πόλη αποτέλεσε ένα στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha.

Mε αφορμή την παρουσίαση ρεπορτάζ για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις κακοδαιμονίες του ελληνικού κράτους, η ρεπόρτερ του Αlpha, αναφερόμενη στην κακή ποιότητα του οδοστρώματος στη χώρα παρουσίασε την κατάσταση στο βόρειο τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου στην Ηλιούπολη, με το οδόστρωμα να έχει κυριολεκτικά ξυλωθεί αποτελόντας δυνιτικό θανάσιμο κίνδυνο για οδηγούς.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και πολίτης στην κάμερα, το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, τονίζοντας πως εκτός από τους οδηγούς, κινδυνεύουν και παιδιά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 39:25 λεπτό του video , εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Aρνητική Είδηση Στον Αlpha Οι Κακοτεχνίες Σε Δρόμο Της Ηλιούπολης
  1. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ λέει:

    Η μάχη με την καθημερινότητα και τα προβλήματα της είναι ένας άνισος αγώνας που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, ειδικά όταν έχει να κάνει με τη συντήρηση του οδικού δικτύου της πόλης μας.
    Ένα οδικό δίκτυο που έχει εμφανή τα σημάδια της παλαιότητας του και των φθορών που έχει επιφέρει τόσο ο χρόνος όσο και η προχειρότητα που παρατηρείται στις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από κάποιους εργολάβους των ΔΕΚΟ.
    Καθημερινός λοιπόν ο αγώνας μας να “κυνηγάμε” αυτές τις περιπτώσεις ανευθυνότητας και προχειρότητας και να τους υποχρεώνουμε να τηρούν τις αυτονόητες υποχρεώσεις τους.
    Παράλληλα το Τεχνικό μας Συνεργείο με τις μικρές του δυνάμεις σε προσωπικό, αλλά την ανεξάντλητη του θέληση και δύναμη προσπαθεί καθημερινά να επουλώνει πληγές.
    Ο ισχυρός μας σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι οι συμπολίτες μας με την ενημέρωση που παρέχουν από κάθε γειτονιά της πόλης μας.
    Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή (Παρασκευή 5/2) αποκατάσταση φθορών σε παλαιό τσιμεντόδρομο, τμήματος της Πατριάρχου Γρηγορίου
    και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ