Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Τα «Αστυνομικά» και η «Αγία Μαύρα» Ηλιούπολης Έχουν Το Δικό Τους “ΑΒ Shop & Go”

Ένα supermarket στην περιοχή της Αγίας Μαύρας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα «Αστυνομικά» και η «Αγία Μαύρα» Ηλιούπολης Έχουν Το Δικό Τους “ΑΒ Shop & Go”

Η περιοχή των «Aστυνομικών» και της «Αγίας Μαύρας» στην Ηλιούπολη, παρά τα πλεονεκτήματα τους έχουν ένα μειονέκτημα: Δεν διαθέτουν σουπερμάρκετ, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης για τα ψώνια της εβδομάδας.

Ωστόσο, από το Δεκέμβριο του 2018 υπάρχει το δικό μας ΑΒ Shop & Go επί της Σοφοκλή Βενιζέλου 145 στην Αγία Μαύρα, όπου λύνει και αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής εύκολη πρόσβαση, ποικιλία προϊόντων, χωρίς επιβάρυνση μετακινήσεων, περιττές  καθυστερήσεις, αναμονή σε ουρές και προβλήματα στάθμευσης.

Μεγάλη Ποικιλία Προϊόντων

Ο σύγχρονος εξοπλισμός ακολουθεί τις προδιαγραφές της ΑΒ & επιτρέπει στο κατάστημα να προσφέρει τα ίδια υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά & τις ίδιες παροχές, όπως το φυλλάδιο προσφορών, οι bonus πόντοι & η ΑΒ card PLUS των 6€.

Η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές, premium & delicatessen προϊόντων, τα οποία είναι περιζήτητα ακόμα και σε κεντρικά καταστήματα.

Premium Εξυπηρέτηση

Το άριστα εκπαιδευμένο & φιλικό προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο «δικό σας» μαγαζί.

Προτεραιότητα Η Ασφάλεια

Στις εποχές που όλοι φοβόμαστε το ενδεχόμενο να νοσήσουμε από COVID, η υγιεινή και η ασφάλεια είναι πρόταγμα για το AB Shop & Go ενώ το «compact» μέγεθος του καταστήματος αποσοβεί τον κίνδυνο συνωστισμού.

Δίπλα σας-Αφιερωμένοι σε Εσάς

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου 145Β, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Η τοποθεσία του είναι άκρως εξυπηρετική για όλη την περιοχή των Αστυνομικών, ενώ η ιδανική του τοποθεσία επάνω σε έναν κεντρικό -αλλά όχι πολυσύχναστο- δρόμο κάνει το πάρκινγκ και το φόρτωμα εύκολη υπόθεση. Κάθε μέρα, όλη μέρα με διευρυμένο ωράριο & τις Κυριακές 10π.μ.- 8μ.μ. είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα.

YouTube video

ΑΒ Shop & Go Ηλιούπολης
Σοφοκλή Βενιζέλου 145Β, Αγία Μαύρα
Τηλέφωνο: 210 9920555

Bρείτε το “AB Shop & Go” Στο Instagram

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚαθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ