Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελία Για Ξυλοδαρμό Μαθητή Σε Σχολείο Της Ηλιούπολης (VIDEO)

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελία Για Ξυλοδαρμό Μαθητή Σε Σχολείο Της Ηλιούπολης (VIDEO)

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων προστίθεται στη λίστα των συμβατών που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης τον τελευταίο καιρό.

Το πρωί της Πέμπτης 4/2 είδε το φως της δημοσιότητας μία καταγγελία για ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο μαθητής της δευτέρας γυμνασίου γρονθοκοπήθηκε άγρια από μεγαλύτερο σε ηλικία συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η φωτογραφία είναι σοκαριστική, ενώ το περιστατικό είναι το δεύτερο συνεχόμενο μέσα σε δύο εβδομάδες, καθώς πριν λίγες ημέρες 14χρονος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από ανήλικους στο πάρκο Αγίου Νικολάου.

YouTube video

Τα περιστατικά βίας και το bullying μεταξύ ανηλίκων αυξάνονται δραματικά τόσο στην Ηλιούπολη όσο και σε γειτονικούς Δήμου, και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει πρωτοβουλία σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου ώστε να αποφασιστούν δράσεις και πρωτοβουλίες για τη μείωση του φαινομένου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ