Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άλλαξε Όψη Η Παιδική Χαρά Της Οδού Τσαμαδού Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα έργο που εξασφάλισε για την πόλη ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, παίρνει «σάρκα και οστά».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άλλαξε Όψη Η Παιδική Χαρά Της Οδού Τσαμαδού Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μια παιδική χαρά είναι έτοιμη προς χρήση από τους μικρούς Ηλιουπολίτες, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες ανακαίνισης της από την εταιρεία «Κήπων Οδός».

Η παιδική χαρά της οδού Τσαμαδού, είναι η 22η παιδική χαρά του Δήμου που αναβαθμίζεται τα τελευταία 4 χρόνια. Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος περιέχει νέα, ολοκαίνουρια παιχνίδια που συμβαδίζουν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ενώ έχουν προστεθεί μουσικά όργανα διαδραστικής απασχόλησης και ακριβώς απέναντι όργανα αναρρίχησης, ολίσθησης, αιώρησης και πολλά άλλα παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη των παιδιών.

Όλος ο τάπητας της παιδικής χαράς αντικαταστάθηκε με ασφαλές, αντικραδασμικό δάπεδο, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες καλωπισμού στον περιβάλλοντα χώρο.

Η ανακαίνιση της παιδικής χαράς είναι ακόμα ένα έργο που εξασφάλισε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης στην Ηλιούπολη και εντάσσεται στην ευρύτερη ανάπλαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που πραγματοποιείται στην Αγία Μαρίνα. Ο κ. Χατζηδάκης, κατά τη θητεία του είχε εξασφαλίσει 8,7 εκατομμύρια ευρώ για την Ηλιούπολη μέσω του προγράμματος, με τα έργα να εκτείνονται από την Αγία Μαρίνα έως την κάτω Ηλιούπολη.

Η δημοτική αρχή του κ. Χατζηδάκη, είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών, καθώς είχε εξασφαλίσει πόρους για την ανακαίνιση όλων των χώρων παιχνιδιού στην πόλη. Διαβάστε τα δύο σχετικά ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» εδώ και εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άλλαξε Όψη Η Παιδική Χαρά Της Οδού Τσαμαδού Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η simos λέει:

    Αυτά να τα δει ο νυν δήμαρχος μπας και κάνει κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ