Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Αλλαγή Συσχετισμών

To κύριο άρθρο της εφημερίδας «Ηλιοτυπία» του Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει ο Γιάννης Καραμαγκάλης

Αλλαγή Συσχετισμών

Οι δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από 10 μήνες και πλέον το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό από ότι ήταν μέχρι σήμερα. Η δυναμική ένταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα βάζει νέους όρους στο «προεκλογικό παιχνίδι» και μπορεί να αποδειχθεί παράγοντας ανατροπής των σημερινών συσχετισμών, τουλάχιστον σε επίπεδο αντιπολίτευσης.

Και αυτό διότι το μετριοπαθές προφίλ του είναι ένας παράγοντας που μπορεί να συγκεντρώσει υποψηφίους από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, «παραβιάζοντας» τα μέχρι τώρα «στεγανά» που υπήρχαν στις δημοτικές παρατάξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πιθανή είσοδος του κ. Ευαγγέλου στο δημοτικό συμβούλιο, μαζί με αυτή του κ. Παπαδάτου από την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», σίγουρα θα αναβαθμίσουν το επίπεδο του προεκλογικού και μετεκλογικού διαλόγου, καθώς πρόκειται για δύο μετριοπαθείς υποψηφίους με περγαμηνές και «βαρύ» βιογραφικό.

Μένει να δούμε εάν το σκηνικό αυτό θα παγιωθεί, ή εάν θα προκύψουν και άλλες ανακατατάξεις στη συνέχεια.


*Ο Γιάννης Καραμαγκάλης είναι εκδότης της εφημερίδας «Ηλιοτυπία» και του ilioupolinews.gr

(Αναδημοσίευση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Ηλιοτυπία»)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ