Facebook Pixel

Δημοτικα

Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Ευαγγέλου – Η Ανακοίνωση Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Ευαγγέλου – Η Ανακοίνωση Του

Και επίσημα ανακοίνωε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ηλιούπολης ο Δημήτρης Ευαγγέλου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ilioupolinews.

Ο κ. Ευαγγέλου στη μακροσκελή του ανάρτηση αναφέρει τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είμαι πεπεισμένος ότι μαζί – όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις – μπορούμε να εργαστούμε, με σχέδιο και βούληση για την πόλη μας , συμπληρώνοντας: «πρέπει να βάλουμε τέλος στην απραξία και στην κωλυσιεργία, να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί συνδημότες,

Στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, γιατί πιστεύω σε μια πόλη ζωντανή, πόλη που κινείται και εξελίσσεται, πόλη που στρέφει το βλέμμα της με αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη. Μέσα από τη δράση μου στις δραστηριότητες της πόλης – επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες – γνωρίζω την αξία και τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας.

Αυτή η αντίληψη με συνοδεύει.

Και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί – όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις – μπορούμε να εργαστούμε, με σχέδιο και βούληση για την πόλη μας.

Να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες ανάγκες της, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων και υποδομών που έχουν αδικαιολόγητα καθυστερήσει, να βάλουμε τέλος στην απραξία και στην κωλυσιεργία, να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα.

Να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας, να φροντίσουμε για καλύτερα σχολεία, να προχωρήσουμε σε αναπλάσεις δημόσιων χώρων, να δημιουργήσουμε νέους χώρους άθλησης, να επιταχύνουμε την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου μας, να προωθήσουμε έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την ενέργεια.

Να απαντήσουμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις που γεννά το σήμερα. Να αναδείξουμε τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίσουμε τους όποιους κινδύνους δημιουργεί η ανάπλαση του Ελληνικού για την περιοχή μας.

Να ξαναδούμε με ευθύνη τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και όσα μπορεί να επιτύχει για τη βελτίωση της ζωής μας.

Να πάψει η Ηλιούπολη να διοικείται από πρόσωπα που σταθερά εναλλάσσονται στην Αυτοδιοίκηση, δίχως να αλλάζει τίποτα στην πόλη.

Φίλες και φίλοι,

Για όλα αυτά θα μιλήσουμε τους επόμενους μήνες. Σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Τη μάχη αυτή θα δώσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, πρώτα με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μας. Και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τη γειτονιά όπου μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε, ζούμε.

Με δύναμή μας την υποστήριξή σας, σας καλώ να κάνουμε την Ηλιούπολη πόλη καθαρή, πόλη πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, πόλη ευημερίας. Να γίνει ξανά η Ηλιούπολη φωτεινή πόλη.

Ποιος Είναι Ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Έχει σπουδάσει στη Γαλλία. Σήμερα είναι στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιρειών, έχοντας μεγάλη πείρα από την πορεία του στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ και 4 δεκαετίες, επίσης, ασχολείται ενεργά με το Μπάσκετ. Έχει θητεύσει ως αθλητής, προπονητής και μετέπειτα πρόεδρος στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ενώ πριν 1,5 χρόνο εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχοντας αναλάβει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ