Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αιχμές Αραμπατζή Για Τη Λειτουργία Του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αιχμές Αραμπατζή Για Τη Λειτουργία Του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Ερωτηματικά για τη διαφάνεια και τη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη εγείρει με ανάρτηση του ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω».

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, με ανακοίνωση του ψέγει τη διοίκηση του Δήμου για ασυμφωνία λόγων και έργων, τονίζοντας πως τα έχουν εξαγγελθεί κατά καιρούς, δεν έχουν μετουσιωθεί σε πράξεις. Τα ζητήματα που έχει θέσει η παράταξη του κ. Αραμπατζή είναι -αφενός- τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, τα οποία δεν έχουν κοινοποιηθεί στους αιρετούς, ενώ εγείρει και το ζήτημα της έγκρισης του απολογισμού για το έτος 2019.

Καταγγελίες Για Αδιαφάνεια Σε Δαπάνες Ύψους 138.000 Ευρώ

«Ένα άλλο θέμα του συμβουλίου ήταν η ψήφιση του απολογισμού έτους 2019. Δυστυχώς η παράταξή μας δεν μπόρεσε να το ψηφίσει, λόγω έλλειψης δικαιολόγησης των δαπανών ύψους 138.449 € της χρήσης 2019. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Μουσείου χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τη μη συμμετοχή του στη διοίκηση κατά τη συγκεκριμένη περίοδο. Με τη δικαιολογία αυτή, όχι μόνο διέγραψε τη συμμετοχή του στη διοίκηση του Δήμου για οκτώ χρόνια (Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών), αλλά και ανερυθρίαστα προσπέρασε την υποχρέωσή του να μάθει, έστω και τώρα, τι έγιναν αυτά τα χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ