Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αιχμές Κωνσταντάτου Κατά Του ΥΠΕΣ Και Προειδοποίηση Παραίτησης Από Τον ΣΠΑΥ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αιχμές Κωνσταντάτου Κατά Του ΥΠΕΣ Και Προειδοποίηση Παραίτησης Από Τον ΣΠΑΥ

Αυστηρή προειδοποίηση προς το υπουργείο Εσωτερικών έστειλε ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, κατά τη διάρκεια του ΔΣ του συνδέσμου σήμερα 9/6.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο κ. Κωνσταντάτος άφησε αιχμές για τη στάση του ΥΠΕΣ στο ζήτημα της χρηματοδότησης των έργων που έχει σχεδιάσει για την αναβάθμιση του Υμηττού. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ΣΠΑΥ έχει καταθέσει εδώ και καιρό προτάσεις ύψους 14,2 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος “Αντ. Τρίτσης” χωρίς να έχει λάβει καμία απάντηση από το υπουργείο και την πολιτική ηγεσία του.

Σύμφωνα με το 3vita.gr, o Γιάννης Κωνσταντάτος φαίνεται πως δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Δεν είναι απειλή, είναι ηθική δέσμευση να αφήσω αυτή τη θέση επειδή αρνούμαι να διεκδικώ ένα ξεροκόμματο», ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την πρόσφατη απόρριψη κονδυλίου ύψους 100.000 ευρώ για την αντιπυρική θωράκιση του Υμηττού.

Στο ίδιο μήκος κύματος, σύμφωνα πάντα με το 3vita.gr, φαίνεται πως κινήθηκαν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι των δήμων που απαρτίζουν τον ΣΠΑΥ, βάλλοντας κατά των κυβερνητικών επιλογών, παρουσία του εκπροσώπου του ΥΠΕΣ, Γενικού Γραμματέα κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Παρά τις στενές σχέσεις που έχει με την κυβέρνηση, ο Κωνσταντάτος απέδειξε πως δεν «μασάει» τα λόγια του και πως προτεταιότητα του είναι η αποτελεσματικότητα για την προστασία και αναβάθμιση του Υμηττού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ