Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Επιδειξίας Επιτέθηκε Σε 6χρονο Κορίτσι Σε Παιδική Χαρά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Επιδειξίας Επιτέθηκε Σε 6χρονο Κορίτσι Σε Παιδική Χαρά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Ηλιούπολη, με έναν άγνωστο άνδρα να επιτήθεται σε ένα ανήλικο κορίτσι αρπάζοντας το από τα μαλλιά και δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα σε παιδική χαρά της Ηλιούπολης .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συμβάν έλαβε χώρα στις 12 Φεβρουαρίου, στην παιδική χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αριστάρχου και Σκόπα. Η ανυποψίαστη μητέρα είχε πάει το παιδί της στην παιδική χαρά, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά στο κοριτσάκι αρπάζοντας το από τα μαλλιά και δείχνοντας του τα γεννητικά του όργανα.

Έντρομη η μητέρα του κοριτσιού φώναζε στον άγνωστο άνδρα να αφήσει το παιδί της, ώσπου τελικά εκείνος τράπηκε σε φυγή. Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία θα αναζητήσει στοιχεία για τον δράστη μέσα από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο άνδρα ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, με τις αρχές να προσπαθούν να προλάβουν παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ