Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Η Κακοκαιρία Έφυγε, Τα «Σύννεφα» Παρέμειναν Στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Κακοκαιρία Έφυγε, Τα «Σύννεφα» Παρέμειναν Στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Εκθετικά έχουν αυξηθεί οι «γκρίνιες» στο εσωτερικό της διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης μετά και το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με τη δυσαρέσκεια ορισμένων στελεχών να είναι πλέον εμφανής τόσο εντός όσο και εκτός Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η κακοκαιρία μπορεί να έφυγε, ωστόσο τα «σύννεφα» παρέμειναν επάνω από το Δημαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένα μέλος της διοίκησης έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη διαχείριση της χιονόπτωσης από τη δημοτική αρχή σε όλα τα επίπεδα, χωρίς μάλιστα να λείψουν και οι «μικροεντάσεις».

Η «διαφοροποίηση» αυτή έγινε έκδηλη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και είχε αρχίσει να διαφαίνεται και από προηγούμενη συνεδρίαση, με αρκετούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να συζητούν σε «πηγαδάκια» πως το συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης αρχίζει και αποκτά «αποσχιστικές» τάσεις, έχοντας μάλιστα σηκώσει αρκετά τους τόνους, ακόμα και κατά συναδέλφων αντιδημάρχων ενώπιον της αντιπολίτευσης.

Μένει να δούμε εαν η δυσαρέσκεια θα μετουσιωθεί σε πολιτική πράξη, η πρόκειται για «κραδασμούς» που θα απορροφηθούν με την παρέμβαση του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ