Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σύλλογοι Γονέων 8ου & 17ου Δημοτικών Ηλιούπολης: «Δεν Ενημερωθήκαμε Για Τα Tablet»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σύλλογοι Γονέων 8ου & 17ου Δημοτικών Ηλιούπολης: «Δεν Ενημερωθήκαμε Για Τα Tablet»

Καμία ενημέρωση για τη διανομή tablet σε μαθητές του σχολείου δεν έχουν λάβει οι ιθόνοντες του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης από τον Δήμο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων.

Με επίσημη επιστολή που έστειλαν χθες οι πρόεδροι των δύο συλλόγων κ. Ασπρογέρακας και Βλάχου, τονίζουν πως παρά τις εξαγγελίες του Δημάρχου, οι ίδιοι ως πρόεδροι των συλλόγων γονέων δεν είχαν καμία επίσημη ενημέρωση για τη διανομή tablet σε μαθητές, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr για προβλήματα στη διαδικασία.

127234909 833249607246993 8298700473870125856 o Σύλλογοι Γονέων 8ου & 17ου Δημοτικών Ηλιούπολης: «Δεν Ενημερωθήκαμε Για Τα Tablet»

Λίγες ημέρες πριν, ο διευθυντής του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Χρυσουλάκης, με ανακοίνωση του κατήγγειλε την διαδικασία παροχής tablet σε συγκεκριμένους μαθητές και καθηγητές από την Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, τονίζοντας πως οι διευθυντές των σχολείων δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση και πως πρόκειται «για απαράδεκτη διαδικασία».

Αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων γονέων έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους στο ilioupolinews.gr για τις κινήσεις της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνοντας άγνοια για τη διαδικασία και τα κριτήρια χορήγησης tablet σε μαθητές, ενώ δηλώνουν πως σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν έντονα.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ