Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Aνοικτά Μικρόφωνα Και «Ανοικτές Γραμμές Επικοινωνίας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aνοικτά Μικρόφωνα Και «Ανοικτές Γραμμές Επικοινωνίας»

Ένα ενδιαφέρον ευτράπελο σημειώθηκε στο τέλος της σύντομης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ενώ ολες οι «παρούσες» παρατάξεις συμφώνησαν στην αναβολή της συνεδρίασης ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν οι αριστερές παρατάξεις της πόλης που απουσίαζαν και η συνεδρίαση έλαβε τέλος, ένα ανοιχτό μικρόφωνο επικεφαλής μιας εκ των παρατάξεων πρόδωσε διάλογο με πολιτικό στέλεχος της διοίκησης. Ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης δεν έμεινε στον τυπικό σχολιασμό των όσων ειπώθηκαν στη σύντομη συνεδρίαση, αλλά σχολίασε με επικριτικό ύφος επικεφαλής άλλης παράταξης της αντιπολίτευσης.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο της συνεδρίασης κατέβηκε «αστραπιαία» από το youtube, ωστόσο αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες αυτής της φιλικής συζήτησης.

Όπως φαίνεται η διοίκηση αρχίζει και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με την συγκεκριμένη παράταξη της αντιπολίτευσης, ενώ το ζήτημα έχει σχολιαστεί αρνητικά από δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ