Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ζημιές Σε 6 Καταστήματα Από Επίδοξους Διαρρήκτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ζημιές Σε 6 Καταστήματα Από Επίδοξους Διαρρήκτες

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έξι ήταν οι καταστηματάρχες που ήρθαν αντιμέτωποι με εκτεταμένες φθορές στις βιτρίνες και τις πόρτες των καταστημάτων τους πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία υπεύθυνης ενός εκ των καταστημάτων, το πρωί της Τρίτης έξι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης αντίκρισαν σημάδια απόπειρας διάρρηξης στις κλειδαριές των καταστημάτων τους αλλά και φθορές στις βιτρίνες τους. Ένα εκ των καταστημάτων μάλιστα είναι πασίγνωστη αλυσίδα παιδικών παπουτσιών κυριολεκτικό στο κέντρο της πόλης.

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε επίσης και σε γνωστό ιατρείο πέριξ της κεντρικής πλατείας, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, καθώς και σε κατάστημα επί της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Χθες βράδυ (13/5) η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε επ’ αυτοφώρω επίδοξο διαρρήκτη στο κατάστημα “ΘΕΣ Γάλα” στην κάτω Ηλιούπολη, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες παρατηρείται αύξηση της παραβατικότητας και των διαρρήξεων στην πόλη, με τον Δήμαρχο να έχει εξαγγέλλει – εδώ και 3 εβδομάδες- την έναρξη βραδινών περιπολιών, χωρίς ωστόσο να το μέτρο να έχει εφαρμοστεί στην πράξη.

Στην σκιά της έξαρσης της παραβατικότητας στην Ηλιούπολη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη, Στάθης Ψυρρόπουλος άφησε αιχμές κατά της διοίκησης για έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας ζητώντας λύσεις για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ