Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Υποψηφιότητα Της Τελευταίας Στιγμής Για Τη Θέση Του Συμπαραστάτη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υποψηφιότητα Της Τελευταίας Στιγμής Για Τη Θέση Του Συμπαραστάτη Στην Ηλιούπολη

Έξι και όχι πέντε φαίνεται πως θα είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, έγκριτος νομικός με ενεργό συμμετοχή στα κοινά της πόλης έχει ήδη καταθέσει την υποψηφιότητα του. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα ενδέχεται να προκαλέσει «καραμπόλες», καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο σε αρκετές παρατάξεις, με έντονη παρουσία και υψηλή κατάρτιση σε θέματα αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για τον κ. Αποστόλη Σκουλίκη, μάχιμο δικηγόρο και γνωστό για τη νεανική του πολιτική δράση στα δημοτικά τεκταινόμενα. Ο κ. Σκουλίκης είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακής ειδίκευσης στο δίκαιο της ΕΕ.

Ολες οι υποψηφιότητες θα συζητηθούν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, με τη ψηφοφορία για την ανάδειξη συμπαραστάτη να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ