Facebook Pixel

Τοπικα

Περιοδεία Στην Ηλιούπολη Για Τον Ηλιουπολίτη Υποψήφιο Βουλευτή Του ΚΚΕ Αλέξανδρο Μπουγά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Περιοδεία Στην Ηλιούπολη Για Τον Ηλιουπολίτη Υποψήφιο Βουλευτή Του ΚΚΕ Αλέξανδρο Μπουγά

Και επίσημα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Ηλιουπολίτη Αλέξανδρου Μπουγά με τον ΚΚΕ, ο οποίος θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής του Νότιου Τομέα.

O 32χρονος υποψήφιος με το ΚΚΕ, πριν λίγες ημέρες περιόδευσε μαζί με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης σε εγκαταστάσεις του Δήμου , συζητώντας με τους εργαζόμενους για την πολιτική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους χώρους εργασίας τους.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, «Από τη συζήτηση με τους εργαζομένους αναδείχτηκαν τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η εντατικοποίηση της εργασίας, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και η ομηρία στην οποία βρίσκονται εκατοντάδες συμβασιούχοι στο Δήμο Ηλιούπολης που όμως έδωσαν μια ανάσα στο ελάχιστο μόνιμο προσωπικό».

Ο κ. Μπουγάς έγινε κοινωνός των αιτημάτων των εργαζομένων του Δήμου, με κυριότερα εξ αυτών την αύξηση του μόνιμου προσωπικού και την παγίωση σταθερών μορφών εργασίας. Ενδεικτικό είναι ότι στην καθαριότητα και στο γκαράζ του Δήμου υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και τα κενά της υπηρεσίας τα καλύπτουν εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας όπως συμβασιούχοι με το πρόγραμμα 55-67 ή συμβασιούχοι με 8μηνα του ΟΑΕΔ. 

periodia 3 Περιοδεία Στην Ηλιούπολη Για Τον Ηλιουπολίτη Υποψήφιο Βουλευτή Του ΚΚΕ Αλέξανδρο Μπουγά

«Σωρεία προβλημάτων επεσήμαναν και οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας που αφορούν τόσο σε έλλειψη βοηθητικού προσωπικού καθώς και σε σοβαρά κτιριακά προβλήματα με άμεσες επιπτώσεις στην φιλοξενία των παιδιών και την κάλυψη αναγκών τους (στο Δ’ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ στην οδό Τσαμαδού τα παιδιά δεν προαυλίζονται καθόλου λόγω σοβαρών προβλημάτων στην αυλή, στο Α’ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ στην οδό Αθηνοδώρου σίδερα που εξέχουν που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τα παιδιά και έλλειψη τέντας στον αύλειο χώρο που καθιστά δύσκολο τον προαυλισμό των παιδιών)» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Ο Αλέξανδρος Μπουγάς κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους από τις πολιτικές των κυβερνήσεων ,αλλά και από την στάση της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη και κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, τη μοναδική ισχυρή αντιπολίτευση, για να δυναμώσουν οι εργατικοί λαϊκοί αγώνες και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.   

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ