Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χρυσουλάκης: «Να Δημιουργηθεί Ομάδα Νομικής Υποστήριξης Θυμάτων Κακοποίησης Στην Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χρυσουλάκης: «Να Δημιουργηθεί Ομάδα Νομικής Υποστήριξης Θυμάτων Κακοποίησης Στην Ηλιούπολη»

Την έμπρακτη συμπαράσταση του στα θύματα κακοποίησης εκφράζει με μια πρόταση του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Φώτης Χρυσουλάκης.

Ο δημοτικός σύμβουλος, με ανάρτηση του και με αφορμή την πρόταση της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», προτείνει τη δημιουργία ομάδας νομικής υποστήριξης θυμάτων κακοποίησης από τον Δήμο Ηλιούπολης, συμβάλλοντας έτσι στον διάλογο που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες περί ανάγκης προστασίας των θυμάτων βίας που αποκαλύπτουν περιστατικά του παρελθόντος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Χρυσουλάκης «Βεβαίως, να υπάρξει ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο κατά της βίας των γυναικών, αλλά και κατά της βίας και κακοποίησης παιδιών και ανηλίκων και συνολικά κατά της οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης και προς οποιονδήποτε. Προτείνουμε μάλιστα, επιπρόσθετα, ο Δήμος Ηλιούπολης να δημιουργήσει μια ειδική ομάδα νομικής υποστήριξης των θυμάτων, που, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και υπό την εποπτεία της, θα διαχειρίζεται τα θέματα κακοποίησης πολιτών».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ