Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Η Πιο Ξεχωριστή Πίτσα Στην Ηλιούπολη

H καλύτερη πίτσα στην Ηλιούπολη, με τη «σφραγίδα» δύο ηρώων των παιδικών μας χρόνων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Πιο Ξεχωριστή Πίτσα Στην Ηλιούπολη

Και αν ως τώρα είχες ταυτίσει το άκουσμα του “Super Mario” με το αγαπημένο σου παιχνίδι, άσε την καρδιά σου να το αντικαταστήσει με τα πιο γευστικά αρώματα, της πιο ξεχωριστής πίτσας στην Ηλιούπολη που μόνο με την αίσθηση της όσφρησης σε παραπέμπουν σε ένα ταξίδι γεύσεων στην γειτονική πόλη , γνωστή ως… Νάπολη!

image00047 1 Η Πιο Ξεχωριστή Πίτσα Στην Ηλιούπολη

Η πτήση όμως δεν είναι «απευθείας». Η επιβίβαση ξεκινά με ένα Antipasti , όπως κάθε αυθεντικό Ιταλικό γεύμα. Εδώ θα επιλέξεις suppli al ragu και το ταξίδι ξεκινά! Πριν την πρώτη σου στάση στην όμορφη Μπολόνια, ο τόπος γεμίζει με την ανεπανάληπτη μυρωδιά της πίτσας, όταν αυτή βγαίνει φρέσκια-φρέσκια από τον ξυλόφορουνο. Η αεροσυνοδός πριγκίπισσα Peach θα σου σερβίρει την pizza Gustina, με την λαχταριστή κρέμα τρούφας, παρμεζάνα, μανιτάρια αλλά και μοτσαρέλα! Για σένα που λατρεύεις τις αλμυρές αλλά ποιοτικές γεύσεις μπορείς να απολαύσεις την pizza Francesca, μαζί με τον Νίκο Σωτηρόπουλο, καθώς σου εξιστορεί τις υπέροχες αναμνήσεις του από την Ιταλία, μέσω των οποίων απέκτησε γευσιγνωσία!

image00049 1 Η Πιο Ξεχωριστή Πίτσα Στην Ηλιούπολη

Για να απολαύσεις την υπόλοιπη διαδρομή μέχρι την Νάπολη μπορείς να γευτείς το φρέσκο ζυμαρικό Antonella alla chitarra, με τις λαχταριστές γαρίδες. Ίσως σου προταθεί να δοκιμάσεις και την Chiara Papardelle , παπαρδέλες με ραγού, για να αντιληφθείς την γευστική θαλπωρή αλλά και τον αβίαστο κοσμοπολιτισμό που ταιριάζει στην ταυτότητα του μαγαζιού!

image00048 1 Η Πιο Ξεχωριστή Πίτσα Στην Ηλιούπολη

Πριν την αποβίβαση σου στην πανέμορφη Νάπολη , μην ξεχάσεις την Luna, το πιο γευστικό dolci (γλυκό) που γνωρίζει κάθε σωστός Eatalian! Γιατί… οι πειρασμοί στην ζωή έρχονται για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις σου, για να σου επιβεβαιώσουν πως σε κάποια πράγματα… αξίζει να μην αντισταθείς!

YouTube video

Bρείτε το Mario & Luigi στο Facebook και στο Instagram.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ελευθέριου Βενιζέλου 190, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 21 0995 7953
Email: info@eatalians.gr / marioluigieatalians@gmail.com
Follow: Facebook & Instagram

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΈξοδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ