Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χριστουγεννιάτικο Κανάλι Στο Youtube Aπό Τον Δήμο Ηλιούπολης – 19.778 Ευρώ Το Κόστος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χριστουγεννιάτικο Κανάλι Στο Youtube Aπό Τον Δήμο Ηλιούπολης – 19.778 Ευρώ Το Κόστος

Ειδικό κανάλι με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και video δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης στο youtube, εν όψει των γιορτών.

Πρόκειται για ένα ειδικό θεματικό κανάλι με τίτλο «Χριστούγεννα Στην Ηλιούπολη» που δημιουργήθηκε για να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους και θα φιλοξενεί βίντεο με εκδηλώσεις και διαδραστικά διαδικτυακά παιχνίδια στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, ο Δήμος αποφάσισε να «ψηφιοποιήσει» τις εορταστικές του εκδηλώσεις, δημιουργώντας ένα ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, προκειμένου να μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα της πόλης στις οθόνες τους.

[adsanity id=”7926″ align=”alignnone” max_width=”700″/]

Μάλιστα, ήδη έχει αναρτηθεί το πρώτο βίντεο, με δυο «ξωτικά» να παρουσιάζουν το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου καναλιού. Περισσότερα βίντεο θα είναι σύντομα διαθέσιμα, καθόλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι, εδώ.

YouTube video

Το κόστος για τη δημιουργία του συγκεκριμένου καναλιού ανέρχεται στα 19.778 ευρώ και η υλοποίηση του έργου ανατέθηκε στον κ. Βασίλη Καλογεράκη και την εταιρεία «Νew Step», σύμφωνα με στοιχεία που αναρτήθηκαν στη διαύγεια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ