Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κορωνοϊός – Που Κυμαίνονται Τα Κρούσματα Σε Ηλιούπολη Και Νότια Προάστια

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» φέρνει στο φως στοιχεία για το επίπεδο των κρουσμάτων στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κορωνοϊός – Που Κυμαίνονται Τα Κρούσματα Σε Ηλιούπολη Και Νότια Προάστια

Σε σχετικά καλό επίπεδο σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Αττικής βρίσκονται οι πόλεις του Νότιου τομέα ως προς τα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τo Bήμα», Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, και άλλες πόλεις του νότιου μετώπου βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε επίπεδο κρουσμάτων από ότι η υπόλοιπη Αττική. Χαρακτηριστικό είναι πως στην Ηλιούπολη τα κρούσματα κυμαίνονται στα 2,45 ανά 100.000 κατοίκους, σημειώνοντας την «καλύτερη επίδοση».

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter” max_width=”700″/]

Τα δεδομένα προκύπτουν από στοιχεία υψηλόβαθμου στελέχους του ΕΟΔΥ που μίλησε στην εφημερίδα και έδωσε στοιχεία για τα επιδημιολογικά φορτία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Με βάση αυτά τα στοιχεία, η πιο επιβαρυμένη ζώνη είναι αυτή της δυτικής Αττικής (Ελευσίνα κλπ.) με 22,37 κρούσματα / 100.000 κατοίκους ενώ ακολουθούν ο Πειραιάς (11,58 / 100.000), ο δυτικός τομέας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ίλιον) με 10,82/100.000,  ο βόρειος τομέας (Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια κλπ.) με 7,1 μολύνσεις / 100.000 κατοίκους, ο κεντρικός τομέας (Κυψέλη, Εξάρχεια, Καισαριανή,  Ζωγράφου, Ν. Φιλαδέλφεια, Αμπελόκηποι κλπ.) με 5,63 διαγνώσεις / 100.000 κατοίκους και η Ανατολική Αττική με 55,37 διαγνώσεις ανά 100.000 κατοίκους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ