Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χρήσιμες Πληροφορίες Για Τις Αυριανές Εκλογές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Δείτε Που Ψηφίζετε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χρήσιμες Πληροφορίες Για Τις Αυριανές Εκλογές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Δείτε Που Ψηφίζετε

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου απέχουν μόνο λίγες ώρες, με τον Δήμο Ηλιούπολης να αριθμεί συνολικά 8 εκλογικά κέντρα στα οποία οι ψηφοφόροι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με αφορμή τις εκλογές, ο Δήμος δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους πολίτες. Αρχικά, τονίζεται πως τα ΚΕΠ που φιλοξενούνται στον Δήμο θα παραμείνουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθόλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Οι πολίτες μπορούν να δούν το εκλογικό κέντρο και το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο https://mpp.ypes.gov.gr/. Eπίσης, θα είναι ανοικτή η τηλεφωνική γραμμή του Δήμου για πληροφορίες σε όσους έχουν απορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2109970000, 2109970001 και 2109970002.

Τέλος, την Κυριακή 25/6 θα λειτουργήσει κανονικά η δημοτική λεωφορειακή γραμμή, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε όλα τα εκλογικά κέντρα για τους ψηφοφόρους.

Η αναλυτική διαδρομή έχει ως εξής:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Αγ. Μαύρα – Αρχιμήδους – Νεύτωνος – Αλ. Παναγούλη – Σοφ. Βενιζέλου – κεντρική πλατεία – Ειρήνης – Παπανδρέου – Μ. Αντύπα – πλ. Σικελειανού –  Κύπρου – μετρό Αγ. Δημητρίου – μετρό Ηλιούπολης – Σοφ. βενιζέλου – Ηρώς Κών/λου – Εθν. Μακαρίου – Κ. Ηρώων – Κοτζιά – ΙΚΑ – Μ. Αντύπα – Ηρώων Πολυτεχνίου – Θράκης – Κεφαλληνίας – Μακεδονίας – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πεντάρη – Πρωτόπαππα – Σοφ. Βενιζέλου – Αγ. Μαύρα. ΤΕΡΜΑ

Οι στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας θα γίνονται στις προβλεπόμενες στάσεις του ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ