Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σαφές Μήνυμα Κατά Των Παραβάσεων Των Καταστημάτων Από Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σαφές Μήνυμα Κατά Των Παραβάσεων Των Καταστημάτων Από Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Μηδενική ανοχή προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο παραβάσης των κανονισμών και των όσων προβλέπει η νομοθεσία για τα καταστήματα εστίασης.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν στελέχη της δημοτικής αρχής και επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης στην πόλη, ο Γιώργος Χατζηδάκης έκανε σαφές πως ο Δήμος «δεν θα κάνει τα στραβά μάτια» σε φαινόμενα παραβίασης των κανονισμών και προανήγγειλε αύξηση των ελέγχων. «Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε -πολύ περισσότερο τώρα που το χρειάζεστε-, αλλά δεν θα γίνει ανεχτή καμία παραβίαση των κανόνων του δήμου και του κράτους» διεμήνυσε ο Δήμαρχος, επισημαίνοντας πως ο δήμος δεν θα διστάσει να προβεί σε διοικητικά μέτρα κατά των παραβατών, εάν δεν τηρηθούν οι συστάσεις που θα έχουν προηγηθεί.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα συμμετείχαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, ο πρόεδρος του οποίου οποίος τόνισε την ανάγκη συμμόρφωσης με τους κανόνες. «Δεν θα πρέπει να συζητάμε για αλληλοκαρφώματα μεταξύ των επιχειρηματιών, αλλά για το πως μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με σεβασμό στον δημότη και βοηθώντας παράλληλα την πόλη να αναπτυχθεί» τόνισε ο κ. Μπίρλης κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του.

Όλοι οι επιχειρηματίες που πήραν τον λόγο συμφώνησαν με την ανάγκη τήρησης των μέτρων και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Δήμαρχο, ο οποίος τόνισε πως είναι πάντα διαθέσιμος για να ακούσει τα προβλήματα τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χατζηδάκης προανήγγειλε σειρά δράσεων σε πολλά σημεία της πόλης, προκειμένου να ψυχαγωγηθούν οι δημότες αλλά και να τονωθεί η τοπική επιχειρηματικότητα. Τέλος, αναφέρθηκε στην κάρτα του δημότη, επισημαίνοντας πως οι διεργασίες για την κυκλοφορία της βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ