Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιπαράθεση & Αιχμές Για Την Εφαρμογή «Intelligent City» Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιπαράθεση & Αιχμές Για Την Εφαρμογή «Intelligent City» Του Δήμου Ηλιούπολης

Μια αιχμηρή ανακοίνωση για τα ζητήματα ψηφιακής διακυβέρνησης του Δήμου Ηλιούπολης ανήρτησε χθες το βράδυ ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου, σχολιάζοντας δηκτικά την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής «Ιntelligent City».

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Αθανασίου σχολίασε το γεγονός πως η εφαρμογή παρουσιάζει δυσλειτουργίες και τομείς της δεν έχουν ανανεωθεί ποτέ, ζητώντας από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν σχετικά για τη διευκόλυνση των αιτημάτων των πολιτών. Στον αντίποδα, ο αντιδήμαρχος οικονομικών απάντησε πως καθημερινά φτάνουν εκατοντάδες μηνύματα στον δήμο μέσω της εφαρμογής, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εφαρμογή λειτουργεί σωστά.

Ο κ. Αθανασίου δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του κ. Στασινόπουλου, αναρτώντας τις κριτικές των Ηλιουπολιτών για την εφαρμογή στο Apple Store και το Google Play. «Ο αντιδήμαρχος Στασινόπουλος «βάφτισε το κρέας, ψάρι», προσπαθώντας να πείσει πως η εφαρμογή λειτουργεί άψογα και αποτελεσματικά» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Αθανασίου.

Όπως τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, «η εφαρμογή αυτή έχει κοστίσει χρήματα στους δημότες» , ενώ απηύθυνε ερώτημα προς τη διοίκηση εάν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ