Facebook Pixel

Δημοτικα

Χατζηδάκης: «Η Δημοτική Αρχή Πλάσαρε Ως «Νέo» Το Site Για Τα Αδέσποτα Που Λειτουργεί Από Πέρυσι»

Όπως αναφέρει ο τέως Δήμαρχος, η νέα διοίκηση κατέβασε την πλατφόρμα για τα αδέσποτα, που λειτουργούσε εδώ και ένα χρόνο διαγράφοντας όλα τα άρθρα και πλασάροντας την ως κάτι «νέο».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «Η Δημοτική Αρχή Πλάσαρε Ως «Νέo» Το Site Για Τα Αδέσποτα Που Λειτουργεί Από Πέρυσι»

Βολές κατά του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο τέως Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης, με αφορμή την ανακοίνωση της πλατφόρμας για τα ζώα συντροφιάς.

Ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον Δήμαρχο για «μικροπαραταξιακά πολιτικά οφέλη» στο ζήτημα της προστασίας των αδέσποτων, αναφέροντας πως η ψηφιακή πλατφόρμα που πλάσαρε ως καινούρια η δημοτική αρχή λειτουργεί εδώ και 1 χρόνο. Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει πως «Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν αναρτημένη περισσότερο από ένα χρόνο στο καινούργιο site του Δήμου, ενώ η νέα Δημοτική Αρχή την κατέβασε σβήνοντας όλα τα ενημερωτικά άρθρα και δράσεις που υπήρχαν για να την πλασάρει με μομφές ως κάτι νέο».

Μάλιστα, ο τέως Δήμαρχος απευθυνει στη δημοτική αρχή μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την προστασία των αδέσποτων:

  • Τι ενέργειες έχει κάνει ώστε να μην σφραγιστεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων μετά τις 28/5/2024 οπότε έχει και προσωρινή δυνατότητα λειτουργίας μετά τις διαδοχικές παρατάσεις που είχαμε εξασφαλίσει ως Δημοτική Αρχή;
  • Τι ενέργειες έχει κάνει ώστε να υλοποιηθεί το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ύψους 372.000 ευρώ για κατασκευή νέου καταφυγίου που εξασφαλίσαμε ως Δημοτική Αρχή και λήγει στις 31/12/2024, προκειμένου να μην χαθούν τα χρήματα και αυτή η εξαιρετική ευκαιρία;
  • Γιατί δεν έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα σύμβαση για κτηνιατρικές υπηρεσίες ενώ ο προϋπολογισμός του Δήμου έχει εγκριθεί εδώ και δύο μήνες;

«Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του φιλοζωικού κινήματος για μικροπαραταξιακά πολιτικά οφέλη, όπως επιχειρήθηκε από την Δημοτική Αρχή με τη σημερινή της ανακοίνωση, συνιστά μέγιστο ατόπημα εις βάρος της φιλοζωικής κοινότητας και μας γυρίζει σε πρακτικές του παρελθόντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ