Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δωρεάν Πασχαλινό Camp Για Παιδιά Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Πως Δηλώνετε Συμμετοχή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Πασχαλινό Camp Για Παιδιά Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Πως Δηλώνετε Συμμετοχή

Την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά εντελώς δωρεάν θα έχουν οι μικροί Ηλιουπολίτες και οι μικρές Ηλιουπολίτισσες, καθώς ο Δήμος διοργανώνει δύο διήμερα πασχαλινά camp μέσα στις γιορτές του Πάσχα.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η δημιουργική και ασφαλής απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών, προσφέροντας τους αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εξασφαλίζοντας την ασφαλή ενασχόλησή τους ενώ οι γονείς βρίσκονται στην εργασία τους.

Που Και Πότε Θα Διεξαχθεί

Το φετινό πασχαλινό κάμπ ειναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά του δημοτικού και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης από τις 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2024 και από τις 8 έως 10 Μαΐου 2024. Εκτός από το δημοτικό κολυμβητήριο, δράσεις του καμπ θα διεξαχθούν επίσης στα δύο ανοιχτά γήπεδα τένις, στις σχολικές εγκαταστάσεις του 8ου και 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 8ου και 21ου Νηπιαγωγείου. Το καμπ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, με ώρα προσέλευσης το διάστημα 8:00 – 9:00 και ώρα αποχώρησης το διάστημα 14:00 – 16:00

Δικαίωμα Συμμετοχής & Δικαιολογητικά

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά από 6 έως 12 ετών (Α’ έως ΣΤ’ Δημοτικού) και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών. Τα κριτήρια που θα αξιολογηθούν είναι τα εξής:

  • Εάν οι γονείς είναι δημότες ή κάτοικοι Ηλιούπολης
  • Εαν πρόκειται για παιδιά οικογενειών με εργαζόμενους και τους δύο γονείς ή εργαζόμενος/η σε μονογονεϊκές οικογένειες (όπου υπάρχει μόνο ένας γονέας)
  • Εάν οι γονείς των παιδιών είναι πολύτεκνοι ή ΑμεΑ
  • Εισοδηματικά κριτήρια

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:

  • Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή ΔΕΚΟ
  • Βεβαίωση εργασίας
  • Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα και για τους δύο γονείς.
  • Για πολύτεκνους θεωρημένη εντός τρέχοντος έτους κάρτας Πολυτέκνου ή Βεβαίωση Πολυτεκνίας 6μήνου
  • Για ΑμεΑ Βεβαίωση/Γνωμάτευση Δημοσίου Φορέα

Πως Γίνεται Η Αίτηση

Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αυστηρά έως την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας & Δαμασκηνού), από τις 8:00 έως τις 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9922899 και στο https://ilioupoli.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ