Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στον ΈΦΚΑ Ηλιούπολης Ο Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Κωστής Χατζηδάκης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στον ΈΦΚΑ Ηλιούπολης Ο Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Κωστής Χατζηδάκης (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στην τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης το πρωί της Τετάρτης 12/10.

Ο κ. Χατζηδάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της υπηρεσίας και με πολίτες που εξυπηρετούνταν, δηλώνοντας πως «Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια καλά οργανωμένη διεύθυνση, χάρη στις προσπάθειες της διευθύντριας Δέσποινας Λιονάκη και όλων των υπολοίπων υπαλλήλων».

Συγχαρητήρια Στον Τοπικό ΕΦΚΑ

Σε δηλώσεις του ο κ. υπουργός, εξήρε το έργο του τοπικού παραρτήματος του ΕΦΚΑ, ανέφεροντας χαρακτηριστικά: «Ολοένα και περισσότερες τοπικές διευθύνσεις του ΕΦΚΑ μηδενίζουν τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις! Με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου, στην Ηλιουπολη οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είχαν μηδενίσει τις σχετικές εκκρεμότητες. Πήγα λοιπόν να τους συγχαρώ! Διότι πρέπει να λέμε και τα καλά. Και στο πρόσωπό τους να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους αντίστοιχων διευθύνσεων και πρώην Ταμείων που έχουν ήδη μηδενίσει τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Και αυτές τις ημέρες, διανύοντας πλέον τα τελευταία μέτρα της διαδρομής, τα οριστικά κλεισίματα από πλευράς ληξιπρόθεσμων αιτήσεων για συντάξεις θα πολλαπλασιαστούν».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ