Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη «Αττική Μπροστά», βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο cafe “Ο Λούκουμος”, όπου μίλησε στους περίπου 300 παρευρισκόμενους για το σχέδιο του για την Περιφέρεια Αττικής. Όπως επεσήμανε στην εισήγησή του ο κ. Χαρδαλιάς «Η Αττική χρειάζεται μια σταθερή διοίκηση, που με σχέδιο και αποφασιστικότητα θα πραγματοποιήσει μεγάλα, αναπτυξιακά έργα τομής για τους πολίτες», ενώ στάθηκε στο κομμάτι της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε την ανάγκη για ενότητα στην κάλπη, καλώντας τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν ενεργά την υποψηφιότητα του.

Από τους τοπικούς αιρετούς παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, ο υποψήφιος Δημαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Ευσταθίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αραμπατζής, και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης. Στο πλευρό του Νικου Χαρδαλιά ήταν επίσης οι Ηλιουπολίτες υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σπύρος Λευθεριώτης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Τάσος Παναγιώταρης και Μαρία Κουρή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ