Facebook Pixel

Δημοτικα

Βολές Της Λαϊκής Συσπείρωσης Κατά Δημοτικών Παρατάξεων Με Αφορμή Την Επίσκεψη Χαρδαλιά Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Της Λαϊκής Συσπείρωσης Κατά Δημοτικών Παρατάξεων Με Αφορμή Την Επίσκεψη Χαρδαλιά Στην Ηλιούπολη

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, με αφορμή την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην Ηλιούπολη.

Η παράταξη του ΚΚΕ σχολιάζει με δηκτικό τρόπο την παρουσία τεσσάρων επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων στην εκδήλωση του κ. Χαρδαλιά, δημοσιεύοντας άρθρο με τίτλο «Της Ανεξαρτησίας Το Κάγκελο» και στο οποίο αναφέρει:

«Δεν προλαβαίνουμε στην Ηλιούπολη να μετράμε «ανεξάρτητους» υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που τρέχουν να δηλώσουν την στήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ, τον κ. Χαρδαλιά. Έτσι μετά τον κ.Ευσταθίου, Ευαγγέλου και Ψυρρόπουλο σειρά είχαν σήμερα και ο Αραμπατζής και ο Χατζηδάκης (αλήθεια τι έχουν να πουν τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει ο νυν δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο του για αυτό; Ρητορική η ερώτηση), όπου μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους βρέθηκαν σε συνάντηση που διοργάνωσε ο κ. Χαρδαλιάς στην Ηλιούπολη». 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ