Facebook Pixel

Δημοτικα

Βολές Για Την Εγκατάλειψη Της Δημοτικής Κινητής Βιβλιοθήκης Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Για Την Εγκατάλειψη Της Δημοτικής Κινητής Βιβλιοθήκης Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Μια σκληρή ανακοίνωση η οποία εξαπολύει βολές προς τη δημοτική αρχή δημοσίευσε η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου, κατηγορώντας τη διοίκηση του Δήμου για εγκατάλειψη του εγχειρήματος της κινητής δημοτικής βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης.

Η κινητή δανειστική βιβλιοθήκη ήταν ένα εγχείρημα που ξεκίνησε επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου και που έδινε τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δανειστική βιβλιοθήκη, στις γειτονιές τους, αφού η βιβλιοθήκη φιλοξενούνταν ενός ενός δημοτικού οχήματος, που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα. Ωστόσο, εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο λεωφορείο βρίσκεται ακινητοποιημένο, με το project της κινητής δανειστικής βιβλιοθήκης να έχει ουσιαστικά εγκαταλειφθεί.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρει: «Είναι πραγματικά κρίμα, η Κινητή Βιβλιοθήκη που κάποτε ήταν φάρος πολιτισμού στις γειτονιές της πόλης μας, να βρίσκεται σήμερα παρατημένη στο βουνό. Η Κινητή Βιβλιοθήκη θα επανέλθει, όπως και κάθε δημοτική δράση που αναβαθμίζει το επίπεδο πολιτισμού στο Δήμο μας, με το που θα γίνουμε η επόμενη δημοτική αρχή!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βολές Για Την Εγκατάλειψη Της Δημοτικής Κινητής Βιβλιοθήκης Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»
  1. Ο/Η τσίρος λέει:

    Πως γίνεται και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές όλοι ενδιαφέρονται για όλα, ποτέ δεν το κατάλαβα. Επίσης, πως γίνεται και ενώ κάθε τετραετία οι υποψήφιοι στηλιτεύουν τα ίδια κακώς κείμενα της πόλης, αυτά παραμένουν απαράλλαχτα, πάλι δεν το καταλαβαίνω. Αν όλοι αυτοί έβαζαν από ένα λιθαράκι (όχι μόνο πριν τις εκλογές) οι πόλεις μας θα ήταν κούκλες. Αλλά δεν θέλουν. Διότι θα πάψουν να έχουν αντικείμενο και λόγο ύπαρξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ