Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aραμπατζής: «Δύο Μέτρα Και Δύο Σταθμά Aπό Τον Δήμαρχο Για Τα Σχολεία»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aραμπατζής: «Δύο Μέτρα Και Δύο Σταθμά Aπό Τον Δήμαρχο Για Τα Σχολεία»

Βολές προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» με ανακοίνωση του για τα σχολεία της πόλης.

Ο κ. Αραμπατζής κατηγορεί τον Δήμαρχο για άνιση μεταχείριση μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων στην πόλη, με αφορμή την ψήφιση ειδικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δρόμους γύρω από γνωστό ιδιωτικό σχολείο της πόλης.

«Είμαστε αντίθετοι στη λογική του Δημάρχου και της διοίκησης του Δήμου, ότι ισχύει για τα ιδιωτικά σχολεία πρέπει να ισχύει και για τα δημόσια, για εμάς η ασφάλεια των μαθητών είναι σημαντική είτε φοιτούν σε δημόσια είτε σε ιδιωτικά σχολεία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αφορμή για τις εγκλήσεις, στάθηκε το ζήτημα του 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, οι δάσκαλοι και οι γονείς του οποίου έχουν ζητήσει κλείσιμο της οδού Αστυδάμαντος κατά τις διδακτικές ώρες. Το αίτημα είχε εκφραστεί από το 2019, όταν συνέβη ένα θανατηφόρο δυστύχημα στον δρόμο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο.

«Στο ιδιωτικό σχολείο υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει ο δρόμος με αλυσίδα για την ασφάλεια των μαθητών, ενώ στο δημόσιο δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εδώ και χρόνια, όταν μάλιστα δίπλα υπάρχει χώρος φορτοεκφόρτωσης σούπερ μάρκετ και τον Οκτώβριο του 2019 είχε γίνει τροχαίο δυστύχημα», αναφέρει ο κ. Αραμπταζής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ